20121018

AKU


kawan : kau kenapa stress? marah marah? sebab kerja kau marah kawan kau? kau bukan macam tu. aku dah tak kenal athirah ahmad yang aku kenal dulu.
aku   : sebab aku desperate.
kawan : desperate? kenapa?
aku   : kau tahu kenapa.
kawan : masih menda yang sama? result? keyakinan?
aku   : ya. celaka kan?
kawan : kau manusia biasa. kau kena sedar. kau tak mampu puaskan semua.
aku   : aku tahu. tapi itu yang mereka mahu.
kawan : kenapa kau siksa diri kau untuk semua. kenapa?
aku   : ^__^ ( kalau kau tahu kenapa. perit. kau tak akan sanggup.)




*pause






ok. admire sangat kat radit.
hey radit.
thank you follow saya dekat instagram.
eceh..
kembang hati saya.

jani..awak tak nak follow saya?
haha





okbye.
mood usha radit jap.



No comments:

Post a Comment