20120322

PREJUDIS AKAL


percaya atau tak. orang yang aku sayang. nak je cepat tinggalkan aku. memang frust tengok orang yang aku sayang merokok. macam abang aku yang merokok bila mama abah tak nampak.  at all. it's not cool. bila tengok kotak rokok dalam poket. rasa kecewa. bila tengok asap yang terhembus. it makes me sad instead. apa boleh buat sebab benda tu lagi kau perlu.

kalau kau janji nak stay dengan aku. kenapa nak mati cepat?


tapi bukan masalah aku kalau ex-boyfriend cakap break dengan aku punca dia merokok.
akal mana?







2 comments:

  1. uri je rokok dia semua.hehehe
    sabar2 nasihat la

    ReplyDelete
  2. kalau curi nnt dia beli lagi.
    huhu

    ReplyDelete