20120205

YANG PERLU SIMPAN



cinta bertahun tahun tuh mungkin aku tak punya lagi. tapi rasa sakit tuh aku ada. pernah ada.
masing masing punya story punya agenda punya fate. telan. telan.

sungguh. susah aku nak biasa kan diri jauh jauh ni. pernah belajar tempat sama. main sama sama. mungkin sebentar. impaknya besar. tapi aku tahu. tempat lain lain pun hati kita tetap sama kan?

aku cakap kau keling. kau cakap aku comot. aku tetap sayang kau.  tapi please, aku nak kau jaga diri jaga hati. kalau aku tahu kau ngorat orang lain. aku sepak bontot kau. aku nak kau kerja elok elok. kumpul duit. capai komitmen dulu. jangan degil sangat. jangan marah aku sangat.

bila calculate. pagi aku kelas. petang kau cari rezeki. masa sikit kurang. tapi kita sama sama kuat, kan buncit? 

solutionnya. aku mesti jadi angel paling awesome nanti sebab nak jumpa kau. aku rindu kau. 
sebab aku nak jadi kau punya most favorite angel dalam life kau. aku cuba. 


dah. aku tak pandai cipta ayat romantik. bye//




80 hari sejak kali akhir tentang mata cium tangan.




No comments:

Post a Comment