20110514

PRE-WEDD

kelmarin JUMAAT.
MAY 13, 2011.

penatt owhh maqen..after pre-wedd shooting and bla bla bla..terus berlarian ge butterworth datang ipoh..and what a greatlah. bus lambat almost an hour. gila kaw. penat aku nunggu.. then duduk selesa ja sikit atas bus. terus aku terlena macam nak rakk dalam bus. penat okeyh?? pukul 10 baru sampai ipoh. 2 jam setengah aku lena atas bas. hoyeayy..! perut nak pecah sebab lapar giler. makan pun sebelum turun shoot  pre-wedd around 2.30 petang..heh..bosan..napa ceta menda ni ntah? okehh.. nah ni cover album pre-wedd yang aku letak kat page aku..gambar lain aku upload bulan depan after reception.. and nak cakap.. couple ni memang sweet. manis jer.. suka je tengok diaorang wat muka macam macam..omaiigodd...bestnyer tengok orang bercinta yang dah nak kawen..ada rasa gituu..haha pluss deaorg sangat sporting and give good collaboration among us yang banyak giler photog maqen.. hampir semua dapat eyes contact yang awesome.





okbai.


p/s : deaorang tak bersentuhan pun tapi chemistry among them pun kami dapat rasa. great. tak perlu over hugs and touches berbagai pun still romantic. tak sabar nak tengok pics after marriage deaorg. mesti lagi sweet. :) 




2 comments:

  1. boleh amik tira photog pre-wed la nanti3 nie :D

    ReplyDelete
  2. haha bule jakk..
    tp biasa2 ja pic..
    ta master lg..

    ReplyDelete